Wie ben ik

Mijn naam is Femke Wismans , ik ben 45 jaar.
Zelf moeder van 2 kinderen, een dochter van 18 en een zoon van 16 jaar. Gelukkig getrouwd en woon met mijn gezin in Meerlo. Mijn liefde voor baby's is altijd heel groot geweest. Ik vind het dan ook heel fijn dat ik twee keer heb mogen ervaren wat het is om zwanger te zijn en wat het hebben van kinderen betekent. Voor mij is mijn gezin het belangrijkste wat er is. 

Vanaf 2002 ben ik werkzaam bij een kinderdagverblijf op de dagopvang, daar werk ik met veel passie en draag zorg voor baby's en jonge kinderen tot 4 jaar. In de praktijk zie ik vaak ouders struggelen met alledaagse dingen. Ik ben op zoek gegaan naar een manier waarop ik ouders nog beter kon begeleiden en ondersteunen tijdens dat eerste belangrijke jaar. Vaak hoor je allerlei verschillende adviezen, maar welke is de beste voor je en wat past precies bij jou en je baby? Een baby geeft heel veel signalen af, ik wilde die signalen nog sneller leren oppikken zodat ik nog beter kon begrijpen waarom een baby doet wat hij doet. Vandaar dat ik de opleiding tot deBabycoach ben gaan volgen en daar vielen alle puzzelstukjes op hun plek. 

Door op holistische wijze te handelen, te luisteren en kijken naar de baby, de ouders, de thuissituatie, zwangerschap, bevalling, gezinssituatie, krijg je een volledig beeld en wordt vaak duidelijk wat er speelt en waarom.  Soms helpt het alleen al om bewust van iets te worden of zijn er maar kleine veranderingen nodig om een groot verschil te maken. Het is super mooi werk om te doen, de baby voelt zich begrepen en de ouders kunnen weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien.  

Soms moet je even stil staan en kijken wat er om je heen gebeurt, om vervolgens weer verder te kunnen!5