Ervaringsverhalen

Anique:  

Via via zijn we in contact gekomen met Femke. Na een heel fijn, positief  gesprek komen er veel tips waar we wat mee kunnen en ook direct toepasbaar zijn. Al na een paar dagen is er verschil te merken. Na twee weken kunnen we zeggen dat onze dochter na vijf maanden gebroken nachten weer soepel inslaapt en doorslaapt. Een verademing .

Familie Heldens:

Onze dochter huilde veel en het slapen verliep niet goed. Als kersverse ouders was het voor ons allemaal nieuw en spannend. Via het kinderdagverblijf Ollie & Co zijn wij in contact gekomen met Femke. We kregen het advies om een babycoach mee te laten kijken. Wij dachten baat het niet dan schaad het niet. Het contact verliep soepel en voelde snel vertrouwd. Femke is 2 keer bij ons thuis geweest. Eerst om mee te kijken en daarna had ze een verslag uit gewerkt. Dit hebben wij als prettig ervaren. Bruikbare tips en adviezen wat zichtbaar werkte in de praktijk.
 

Jacobine:

Femke is bij ons gezin betrokken geweest, toen ons derde kindje is geboren. Ik heb Femke als een heel vriendelijke, open vrouw ervaren die niet alleen mee denkt in oplossingen, maar je ook een spiegel voor kan houden. Dat maakte bij ons dat we de dingen in een ander licht konden zien. Daarnaast besprak ze ook de dingen die al heel goed gingen. Dat geeft vertrouwen! Het is prettig te merken dat Femke niet alleen bouwt op de kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar opleiding, maar dat ze ook haar werkervaring uit de kinderopvang gebruikt. Een mooie combinatie